America, China, Dream, Foreign Troops

THE CHINESE SNAKE/DRAGON DREAM -Melisa May

Publicdomainvectors.org

THE CHINESE SNAKE/DRAGON DREAM

March 18, 2021 9:02 PM
Melisa May

DREAM GIVEN 1/16/2021

LAST NIGHT I HAD A DREAM THAT AMERICA WAS BEING ATTACKED BY THIS CHINESE SNAKE/DRAGON. MANY AMERICANS WERE LOCKED IN THIER HOMES. THE AMERICANS HAD GUNS READY TO PROTECT THEMSELVES.

I SAW HEAVY MILITARY PERSONAL IN TAN UNIFORMS ALL OVER AMERICA 🇺🇸 THE POLICE WERE ALSO TRYING TO AID IN WHAT WAS HAPPENING IN AMERICA BUT I REMEMBER THE POLICE WERE FEELING OVERWHELMED AND COULD NOT DO MUCH. IN THE DREAM I WAS TRYING TO HIDE FROM THE CHINESE SNAKE/DRAGON.

IN THE DISTANCE I SAW MY HUSBAND WHO IS EX MILITARY 9 YEARS AND ON RESERVE WITH SHERIFFS DEPARTMENT TRYING TO FIGHT OFF THE CHINESE SNAKE/DRAGON. The end

You all I woke up very disturbed from this dream last night. My interpretation is America is going to get attacked by China soon. I’ve never had a dream like this before. It almost felt like a “takeover.” Not nuked. Because China needs our land and resources for their people. I remember the police and military feeling overwhelmed like they couldn’t handle what was happening in America. As always take what I see before the Lord in prayer.

Original article can be found here


Related Articles below

https://444prophecynews.com/category/foreign-troops/

https://444prophecynews.com/category/china/

Loading

Follow
Share The News