Prophecy

Friendship – Donna McDonald

By Donna McDonald

6/26/16

A WORD FROM THE LORD:
I count it a joy and privilege to have you as my friend, each one of you, for friendship with another is a very special thing. It is a gift. I read a message today where someone was excited to be a friend and I assured her that I was very happy to have her as a friend.
I ask the LORD, LORD DO YOU HAVE ANYTHING TO SAY TODAY ABOUT FRIENDSHIP?
MY DAUGHTER, I HAVE MUCH TO SAY ABOUT BEING A FRIEND. I AM YOUR FRIEND BECAUSE YOU HAVE RETURNED MY FRIENDSHIP. I AM A FRIEND TO ALL BUT UNLESS THEY RETURN MY FRIENDSHIP BACK TO ME THEN WE DO NOT HAVE A TRUE FRIENDSHIP. YOU CANNOT BE A FRIEND WHEN ONLY ONE PERSON IS IN THE ROOM OR NO ONE RETURNS YOUR LETTERS OR MESSAGES OR RESPONDS TO YOUR EMAILS OR CALLS YOU BACK ON THE PHONE. A PERSON CANNOT BE A FRIEND TO THEMSELVES, NOW, COULD THEY? NO, I AM A FRIEND TO YOU BECAUSE YOU HAVE RETURNED MY FRIENDSHIP. THEY SAY, FRIENDS DON’T LET FRIENDS DRIVE DRUNK, DON’T THEY? THEY SAY A FRIEND IS A FRIEND FOREVER IF THE LORD IS THE LORD OVER THEM, DON’T THEY? THEY SAY, TO HAVE A FRIEND IS TO BE ONE. THEY SAY ALL THESE THINGS ABOUT FRIENDSHIP BUT I WILL SAY THIS TO YOU ABOUT BEING A FRIEND. A FRIEND IS ONE WHO IS WILLING TO LAY THEIR LIFE DOWN FOR ANOTHER. A FRIEND IS A FRIEND WHO IS WILLING TO PUT WHATEVER THEY WERE DOING THAT DAY DOWN SO THEY CAN HELP A FRIEND WITH A TASK THAT IS IMPORTANT TO THEM. A FRIEND IS A FRIEND WHO DOES NOT LET SOMEONE GO DOWN THE WIDE TREACHEROUS PATH TO HELL WITH OUT SCREAMING AND YELLING AND CALLING OUT TO THEM TO TAKE THE OTHER ROUTE. A FRIEND IS SOMEONE WHO GETS ON THEIR KNEES AND CALLS OUT TO THEIR GOD FOR THEM. A FRIEND IS SOMEONE WHO TAKES A CALL IN THE MIDDLE OF THE NIGHT FOR THEIR FRIEND. A FRIEND IS SOMEONE WHO IS ALWAYS THERE FOR THEIR FRIEND, WITH IN REASON WITH OUT CAUSING THEM TO BE ENABLED. A FRIEND IS A FRIEND INDEED WHEN ONE LOVES ANOTHER LIKE A BROTHER OR SISTER AND SHEDS TEARS AND THEIR HEART ACHES FOR THEM. THIS IS A TRUE FRIEND. I WANT TO BE YOUR FRIEND. MY FRIENDSHIP TO YOU HAS STOOD THE TEST OF TIME. MY FRIENDSHIP TO YOU HAS MY TEARS AND MY BLOOD ALL OVER IT. MY FRIENDSHIP HAS BEEN ONE OF MUTUAL APPRECIATION WHETHER YOU UNDERSTAND THAT OR NOT. WON’T YOU RETURN MY FRIENDSHIP TO YOU, TODAY? WON’T YOU COME TO ME ON BENDED KNEE AND PRAY TO ME? I MISS YOU, I LOVE YOU AND I WANT TO BE YOUR BEST FRIEND. WON’T YOU RETURN MY FRIENDSHIP TODAY? DON’T FORGET TO READ MY LOVE STORY TO YOU ABOUT THE GREATEST FRIEND YOU COULD EVER HAVE. I AM THAT FRIEND AND I LOVE YOU UNCONDITIONALLY BUT I NEED YOUR FRIENDSHIP, TOO. COME TO ME, NOW, COME NOW, MY FRIEND.

Word of the LORD to Donna McDonald 6/26/16

John 15:12-15

This is my commandment, That ye love one another, as I have loved you. Greater love hath no man than this, that a man lay down his life for his friends. Ye are my friends, if ye do whatsoever I command you. Henceforth I call you not servants; for the servant knoweth not what his lord doeth: but I have called you friends; for all things that I have heard of my Father I have made known unto you.

Loading

Follow
Share The News